Srpski Delfini se oporavili od šoka, danas pobeda, za peto mesto sa prvakom sveta!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski ''Delfini'' se oporavili od šoka, danas pobeda, za peto mesto sa prvakom sveta!

Izgleda da je meč sa Španijom bio samo prolazna slabost, u pogrešnom trenutku.

Reprezentacija Srbije ponovo pobeđuje.

Par dana posle šokantne eliminacije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, u penal-seriji protiv Španije, izabranici Dejana Savića danas su u razigravanju od 5. do 8. mesta savladali selekciju Grčke sa 12:9.

Držali su se Grci tokom prve dve četvrtine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bili su ravnopravan rival, a prelomna je bila treća deonica koju je Srbija dobila sa 4:2 i povela sa 10:7 na početku poslednjeg kvartala.

Kada je potom ta prednost uvećana na 11:7, bilo je jasno da Grci više nemaju šanse za preokret.

Najefikasniji u našem timu danas je bio Nikola Dedović sa tri gola iz tri pokušaja, Vico i Filipović su postigli po dva pogotka.

Kod Grka najbolji Vlahopulos sa tri gola.

Reprezentaciju Srbije u Budimpešti još očekuje i meč za peto mesto sa aktuelnim svetskim prvakom Italijom, koja je ranije danas savladala Rusiju sa 14:12.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.