Srpkinje overile plasman u drugu fazu: Lakši trening sa Britankama, sledi derbi sa Rusijom!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje overile plasman u drugu fazu: Lakši trening sa Britankama, sledi derbi sa Rusijom!

Pitanje pobednika u ovoj utakmici nijednog trenutka se nije dovodilo u pitanje, u svakom trenutku bilo je jasno da je kvalitet na strani srpskog tima - 76:54

Košarkašice Srbije prilično lagano ostvarile su i treći trijumf na Evropskom prvenstvu i obezbedile plasman u narednu fazu takmičenja. Izabranice Marine Maljković savladale su Veliku Britaniju u trećem kolu rezultatom 76:54, pa će se sutra protiv Rusije boriti za prvo mesto u grupi C.

Pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobednika u ovoj utakmici nijednog trenutka se nije dovodilo u pitanje, u svakom trenutku bilo je jasno da je kvalitet na strani srpskog tima.

Najviše postignutih poena u pobedničkom timu imala je odlična Sonja Petrović (17), uz odličan procenat šuta za dva (5/7) i tri poena (2/3), a dvocifrene su bile i Jelena Milovanović (12 poena, pet skokova), Danijel Pejdž (11 poena, 12 skokova) i Ana Dabović (10 poena).

Srbija u ovom trenutku deli lidersku poziciju sa Rusijom, koja takođe ima stopostotan učinak u dosadašnjem takmičenju i naredni meč odluči će ko će sa bolje pozicije u narednu fazu.

Derbi grupe C zakazan je za 19 časova, uz direktan prenos na RTS 2.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.