Srbija protiv Slovenije u borbi za zlato EP

Izvor: RTS, 29.Sep.2019, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Slovenije u borbi za zlato EP

Odbojkaška reprezentacija Srbije od 17.30 časova igra finale Evropskog prvenstva u Parizu protiv selekcije Slovenije. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu.
Odbojkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije na herojski način došli su do finala, pobedom nad domaćinom Francuskom od 3:2 u setovima.

"Bilo je teško zaspati, oko četiri sam legao. Koliko god da smo priželjkivali pobedu, kada se desila, kao da je bilo nerealno. Neko je mogao odmah da zaspi, ja nisam. Moraćemo protiv Slovenije da damo više od 100 odsto, ako budemo na našem nivou možemo da se nadamo najboljem", zaključio je Kovačević. 
"Orlovi" se u finalu sastaju sa najvećim iznenađenjem prvenstva, tako da maksimalno ozbiljno ulaze u duel spremni da pruže svoj maksimum i nadigraju rivala. Poručuju neće biti lako zato i pozivaju navijače da im pomognu da zajedno dođu do zlata.
"Pobedili su Rusiju, pobedili su Poljsku i pokazali da su zaslužili da dođu u finale, neće biti lako", izjavio je Lisinac. 
Slovenija se kao drugoplasirana u Grupi C plasirala u četvrtfinale. Potom su usledile pobede nad Bugarskom, Rusijom i Poljskom.
Duel za zlato na Evropskom prvenstvu igra se u Parizu, a odbojkaši Srbije nadaju se da će im pomoći i podrška sa tribina. 

"Znam da dosta naših ljudi živi i radi u Parizu, Prema tome dođite u nedelju u 17.30 i podržite nas u finalu Evropskog prvestva, da idemo zajedno do zlata", poručio je Petar Krsmanović.
Reprezentacija Srbije je iz finala na Evropskim prvenstvima osvojila dva zlata (2001. i 2011. godine), a jednom je bila srebrna (1997. godine).
Direktan prenos meča je na Prvom programu, strim na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu. 
Slovenija će u najlošijem slučaju izjednačiti najveći reprezentativni uspeh, koji je ostvaren 2015. godine, kada su bili srebrni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska odbojka pokorila Evropu! Odbojkašima zlato u Parizu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2019

Odbojkaši Srbije savladali su, nakon preokreta, Sloveniju sa 3:1 (19:25, 25:16, 25:18, 25:20) u finalu Evropskog prvestva u pariskom Bersiju. Ovo je treća evropska titula za naše odbojkaše...Preslikana situacija na terenu i u trećem setu. Dominacija Srbije za ubedljivih 25:18! Peti set nova rapsodija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ČUVAJ SE SVETE PLAVE ČETE! Odbojkaši Srbije danas (17.30) protiv Slovenije igraju za zlato na šampionatu Evrope (FOTO)

Izvor: Kurir, 29.Sep.2019

Odbojkaške reprezentacije Srbije i Slovenije igra danas od 17.30 u Parizu u finalu Evropskog prvenstva.

Nastavak na Kurir...

PODRŠKA STIŽE SA SVIH STRANA: Evo šta je Nole PORUČIO odbojkašima pred finale sa Slovenijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019

Meč za titulu počinje u 17:30 časova...Odbojkaška reprezentacija Srbije danas od 17:30 časova u Parizu igra protiv Slovenije u finalu Evropskog prvenstva..Našim odbojkašima koji su napravili veliki uspeh pobedom nad favorizovanom Francuskom i plasirali se u finale podrška stiže sa svih strana...Tako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BITKA ZA EVROPSKU KRUNU! Počelo je FINALE između Srbije i Slovenije

Izvor: RTV Pink, 29.Sep.2019

Srpska muška odbojkaška reprezentacija igra meč finala Evropskog prvenstva u Francuskoj protiv selekcije Slovenije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.