Srbija bez pobede na startu kvalifikacija za EP

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez pobede na startu kvalifikacija za EP

Debi novog selektora Nenada Peruničića nije večeras obeležen pobedom našeg nacionalnog tima.

Rukometna reprezentacija Srbije remijem je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020, pošto je danas u Zrenjaninu odigrala sa selekcijom Belgije 27:27 (15:14).

Srpski rukometaši su u nekoliko navrata imali prednost od tri gola, ali su na kraju i Belgijanci mogli do pobede u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zrenjaninu.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Lazar Kukuć sa šest golova, po pet su postigli Nemanja Ilić i Ivan Mošić, dok je Petar Đorđević tri puta pogađao mrežu protivnika.

Na drugoj strani, najbolji je bio Demijan Krioza sa sedam pogodaka.

Na klupi Srbije je na ovom meču debitovao selektor Nenad Peruničić.

Rukometaši Srbije u drugom kolu Grupe 2 kvalifikacija gostuju Švajcarskoj. Taj meč je na programu u nedelju od 13.15 u Cugu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Srbije i Belgije na startu kvalifikacija za EP

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2018

Rukometna reprezentacija Srbije remijem je sa Belgijom 27:27 (15:14) u Zrenjaninu započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.