Španovićeva: Nadam se rezultatu sezone na Srbija openu

Izvor: RTS, 19.Feb.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva: Nadam se rezultatu sezone na "Srbija openu"

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović očekuje da na "Srbija openu" u Beogradu ostvari najbolji rezultat ove sezone u skoku u dalj i napravi pravu uvertiru pred šampionat Evrope u Glazgovu.
"Ovu sezonu doživljavam na jedan potpuno drugačiji način. Pre svega sam srećna što sam se posle teške povrede vratila tako brzo na stazu. Uživam u takmičenjima i pripremama za Evropsko prvenstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nadam se da ću sutra u Beogradu uz podršku porodice, prijatelja i ljubitelja atletike doskočiti i do najboljeg rezultata ove sezone", rekla je Španovićeva, a prenosi sajt ASS.

Španovićeva u Beogradu nastupa nakon pobede na mitingu u Birmingemu, gde je slavila pobedu rezultatom od 6,78 metara.
"Biće to poslednja provera pred Evropsko prvenstvo. S obzirom na to da Ivana obožava da skače pred domaćom publikom, iskoristićemo atmosferu da napravi što bolji rezultat kako bi sa velikim samopouzdanjem otišla u Glazgov", dodao je trener Goran Obradović.
Atletski miting "Srbija open", četvrti po redu, održava se u sredu u hali na Banjici sa početkom u 17 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Španovićeva pred "Serbian open": Hoću rezultat sezone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović očekuje da na "Serbian open" u Beogradu ostvari najbolji rezultat ove sezone u skoku u dalj i napravi pravu uvertiru pred šampionat Evrope u Glazgovu..."Ovu sezonu doživljavam na jedno potpuno drugačiji način. Pre svega sam srećna što sam se posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.