Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 15:30

Španci bez ključnog igrača na Mundobasket!

Autor: Aleksandar Obrenović

utorak 04.07.2023.

23:38

Izvor: Sportske.net


Lorenco Braun, koji je bio jedan od najboljih košarkaša na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Evropskom prvenstvu prošle godine, istakao je da neće igrati na predstojećem Mundobasketu.
Španija brani titulu, a Braun koji je bio ključ za osvajanje Evrobasketa se nada da će biti spreman da pomogne za godinu dana. 
„Nažalost, neću moći da igram sa svojom braćom iz Španije ove godine na Svetskom prvenstvu. Doživeo sam povredu prošle godine na Evrobasketu koja nije mogla nikako da se zaleči jer sam odmah ušao u novu evroligašku sezonu. Razgovarao sam sa trojicom specijalista, jedini način da se vratim 100% u narednu sezonu jeste da nastavim sa odmorom i tretmanima.
Moje želje su da imam čast da prezentujem Španiju na OI 2024. godine“, napisao je, između ostalog, Lorenco Braun. 
Ono što je poznato jeste da će u reprezentaciji Španije ovoga puta biti Riki Rubio, pa jasno je da „Furija“ ima adekvatnu zamenu.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.