Šok za orlove: Srbija bez Ivanovića na Jermeniju

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2014, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za "orlove": Srbija bez Ivanovića na Jermeniju

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović najverovatnije neće igrati na utakmici sa Jermenijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Pod znakom pitanja: Branislav Ivanović

 

Selektor Dik Advokat na Ivanovića neće moći da računa zbog povrede zgloba i velikog otoka koji lekari pokušavaju da saniraju i osposobe ga bar za duel sa Albanijom, u utorak u Beogradu.

 

Desni bek Čelsija je, inače, stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << povređen na pripreme ‘Orlova’, a klub iz Londona je od Fudbalskog saveza Srbije tražio da se on vrati u Englesku. Ivanović je uprkos tome odlučio da ostane uz reprezentaciju.

 

Prethodnih dana, od okupljanja reprezentacije nije se ni pominjalo da bi Ivanović mogao da propusti susret u Jerevanu, koji se igra u subotu u 18 časova. On je čak normalno trenirao sa timom, a po dolasku u Jermeniju se normalno šetao po stadionu i davao intervjue.

 

Kako prenose mediji, ukoliko Ivanović definitivno ne bude u timu za meč sa Jermenijom, starter će biti Nenad Tomović.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.