Škuletić zadužio reprezentativnu opremu: Ostvarenje sna!

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuletić zadužio reprezentativnu opremu: Ostvarenje sna!

Fudbaler moskovske Lokomotive Petar Škuletić izjavio je da mu se dolaskom u reprezentaciju Srbije ostvaro san i da je spreman za utakmicu protiv Portugala, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

- Ovo je ostvarenje sna za mene. Sa nekim igračima sam igrao, neke površno poznajem i neće biti problema. Znam kakva je konkurencija u timu, ne razmišljam mnogo o tome. Daću svoj maksimum na treningu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i utakmici, koliko budem potreban - tu sam - rekao je Škuletić novinarima u Staroj Pazovi, prenosi Beta.

Fudbaleri Srbije okupili su se u ponedeljak Sportskom centru u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmicu s Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Selektor Radovan Ćurčić pozvao je u tim debitante Škuletića i Filipa Kostića. Škuletić je mogao da igra za reprezentaciju Crne Gore, ali je odlučio da igra za Srbiju.

- Spreman sam da igram minut, pet ili 90, kako selektor odluči. Odavno sam odlučio da igram za Srbiju, a ne za Crnu Goru, ne bih pričao o tome, škakljiva je tema. Konačno sam tu i ta priča je završena - rekao je bivši napadač Partizana.

On je rekao da će Srbija u nedelju od 20.45 protiv Portugala u Lisabonu ići na pobedu.

- Znam sve njihove igrače, to su svetski igrači. Čeka nas težak posao, ali idemo na pobedu, samo nam to igra i tako ćemo se ponašati. Ne bih se bunio da me "krene" u reprezentaciji kao što je počelo u Rusiji. Bilo bi odlično i za mene i za ekipu - rekao je Škuletić.

U kvalifikacionoj Grupi I Srbija je pretposlednja sa jednim bodom, a Portugal zauzima drugo mesto sa šest bodova.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.