Sivić zabrinut: Ostaje nam da se nadamo da će Grujić igrati... I Ristić i Mihajlović pod znakom pitanja

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sivić zabrinut: Ostaje nam da se nadamo da će Grujić igrati... I Ristić i Mihajlović pod znakom pitanja

"Posebno čudi situacija oko Miloša Veljkovića koji je odigrao svih 90 minuta za Verder protiv Šalkea, a Verder nas je danas obavestio da ima problema sa leđima", rekao je selektor mlade reprezentacije

Mlada fudbalska reprezentacija Sbrije počela je pripreme za utakmice protiv Norveške za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, na kome su zbog povreda izostali Marko Grujić i Miloš Veljković. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Problemi u mladoj reprezentaciji: Nema Grujića i Veljkovića

Liverpul i Verder obavestili su Fudbalski savez Srbije da pomenuti igrači zbog povrede neće biti na današnjem okupljanju reprezentativaca u beogradskom hotelu "M".

"Nemam dobre vesti, ali ovo je nešto što mene i stručni štab prati od prvog dana kvalifikacija. Veljković i Grujić nisu došli, ali mene posebno čudi situacija oko Miloša koji je odigrao svih 90 minuta za Verder protiv Šalkea, a Verder nas je danas obavestio da ima problema sa leđima", rekao je Sivić.

Selektor Orlića dodaje da je Savez obavestio Verder da se Veljković pojavi u Beogradu kako bi ga pregledali i srpski doktori.

"Marko će doći, a ostaje nam da se nadamo da, ipak, nije sve tako ozbiljno. Pod upitnikom je i fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić, nije igrao u Čačku, a iz povrede je tek izašao Mihajlović iz Partizana, tako da nismo slučajno pozvali više igrača", zaključio je Sivić.

MOZZART KVOTE ZA MEČ SRBIJA-NORVEŠKA

Prva utakmica baraža između Srbije i Norveške igra se u petak na stadionu Partizana od 18 sati, dok je revanš u Dramenu četiri dana kasnije.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija na Norvešku bez Grujića i Veljkovića

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2016

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije počela je danas pripreme za utakmice protiv Norveške za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, na kome su zbog povreda izostali Marko Grujić i Miloš Veljković...Liverpul i Verder su obavestili Fudbalski savez Srbije da pomenuti igrači zbog povrede neće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.