Izvor: TvojPortal.com, 14.Dec.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešum: Biću spreman za Evropsko prvenstvo

Izvor: Vesti-online
Povreda srpskog rukometaša Žarka Šešuma ozbiljno je zabrinula sve u taboru reprezentacije Srbije pred Evropsko prvenstvo, ali srednji bek Rajn Nekar Levena tvrdi da će biti spreman za početak priprema uoči kontinentalnog šampionata koji se održava u Srbiji, piše "Sport".


Šešum je povredio lakat i u prvi mah se verovalo da neće moći da zaigra na Evropskom prvenstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << /> "Iskočio mi je lakat, ligamenti su oštećeni, ali nisu pokidani, što je najvažnije. Biće to dobro. U prvi mah je rečeno tri, četiri nedelje pauze, ali uz dobre fizioterapije i kvalitetnim bandažom biću i ranije na terenu. Iskreno se nadam", rekao je Šešum.

rukometreprezentacijasesumEvropsko prvenstvo 2012.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.