Šest medalja za srpske veslače u Zagrebu

Izvor: Studio B, 11.Apr.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest medalja za srpske veslače u Zagrebu

Srpski veslači osvojili su šest medalja na internacionalnoj regati u Hrvatskoj, koja je predstavlja prvu izbornu regatu za sastav državnog tima za Evropsko prvenstvo u Poznanju krajem maja.

Zlatne medalje osvojili su Miloš Vasić i Nenad Beđik u dvojcu bez kormilara i Andrija Šljukić u skifu za seniore do 23 godine, a srebra Goran Jagar i Nikola Stojić u dvojcu bez kormilara i Miloš Stanojević u skifu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za lake veslače. Bronzane medalje pripale su Veselinu Saviću i Dušanu Bogičeviću u dvojcu bez kormilara i Jovani Arsić u skifu. 

U nedelju, drugog dana regate, nastupiće Marko Marjanović i Aleksandar Filipović u dubl skulu. Nenad Beđik, Miloš Vasića, Nikola Stojić i Radoje Đerić u jednom te Goran Jagar, Igor Lončarević, Dušan Milovanović i Miljan Vuković u drugom četvercu bez kormilara. 

Na stazi će se naći i dvojac bez kormilara Veselin Savić, Dušan Bogičević i dubl skula za lake veslače Miloš Stanojević, Marko Jošić.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Šest medalja za srpske veslače u Hrvatskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2015

Srpski veslači osvojili su danas šest medalja na internacionalnoj regati u Hrvatskoj, koja je predstavlja prvu izbornu regatu za sastav državnog tima za Evropsko prvenstvo u Poznanju krajem maja...Zlatne medalje osvojili su Miloš Vasić i Nenad Beđik u dvojcu bez kormilara i Andrija Šljukić u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.