Selektor priznao, internet spisak nije njegova ideja!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor priznao, "internet spisak" nije njegova ideja!

"Orliće" očekuju novi izazovi u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ilija Stolica je pre nekoliko dana saopštio spisak igrača na koje računa u predstojećim mečevima protiv Estonije i Rusije u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Učinio je to putem zvaničnog sajta Fudbalsko saveza Srbije pošto konferencije za medije tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povodom nije bilo.

Čitavu situaciju je objasnio upravo Stolica.

"Imao sam želju da bude drugačije. U savezu su mi, međutim, rekli da nisu, osim prve konferencije, praktikovali konferencije za štampu. Potrudićemo se da to ispravimo sledeći put", objasnio je selektor Srbije, prenosi Sportski žurnal.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U prodaji karte za mečeve mlade reprezentacije, Stolica očekuje vatrenu podršku u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2019

"Čair" će 15. i 19. novembra ugostiti mladu reprezentaciju Srbije, koja će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dočekati Estoniju i Rusiju, a karte za ova dva meča se prodaju putem sajta Ticketline. Selektor reprezentacije Srbije do 21 godine Ilija Stolica kaže da očekuje vatrenu podršku u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.