Seksi Bugarka: Gola žena fudbalera u novom Maximu!

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Bugarka: Gola žena fudbalera u novom Maximu!

Seks bomba Nikoleta Lozanova, supruga bugarskog reprezentativca i igrača Lećea Valerija Božinova, ukrasila junsko izdanje magazina za muškarce

 
Dok čekamo Evropsko prvenstvo u fudbalu, najbolji način da se pripremimo i zagrejemo je uživanje u fotografijama seksepilnih žena fudbalera. Danas predstavljamo jednu od najseksepilnijih “fudbalerki” na svetu, ili bar okruženju – Nikoletu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Lozanovu! Ova seks bomba je supruga bugarskog reprezentativca i igrača Lećea Valerija Božinova, i njene fotografije ukrasile su junsko izdanje magazina za muškarce – “Maxim”.
Bugari, za razliku od naših fudbalera, neće nastupiti na Evropskom prvenstvu 2012, ali Nikoleta je već zaslužila mesto u idealnom timu Evrope!

 
Telegraf.rs
 
Slične, interesantne teme:Anastasiji Buđić najviše prija otpozadi, Goca Tržan i Kaja vole seks-igračke!Bez cenzure: Sve Stanijine fotke za Playboy!Šokantno izdanje domaće pevačice!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.