Šarić: Nemamo recept, 22 godine smo bez medalje

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić: Nemamo recept, 22 godine smo bez medalje

Reprezentacija Hrvatske započinje Evropsko prvenstvo od 14.00 kada se sastaje sa selekcijom Mađarske.

U susret tom duelu i čitavom Evrobasketu Dario Šarić kaže da su u mnogo gladni i da je navikao na pritisak.

"U poziciji smo da smo gladni, kao mladi lavovi. Još nismo osetili uspeh sa reprezentacijom", rekao je Šarić.

Hrvatska je dosta oslabljena pod košem, pošto ne igraju Ivica Zubac, Ante Žižić i Miro Bilan i oči tamošnje javnosti uprte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su u dvojicu košarkaša – Bojana Bogdanovića i Dario Šarića.

"Sa tim da ljudi misle da sam poseban nosim se od malih nogu. Ono što oni govore o mom talentu i potencijalu, stavljam sa strane jer znam koliko vredim i koliko još moram naučiti", kaže igrač Filadelfije.

Kada je reč o medalji, Šarić kaže da ekipa trenutno nema recept kako do medalje.

"Znam da svi žele tu medalju, ali nemamo recept kako do nje. Da imamo, ne bismo 22 godine bili bez nje. Igrački smo jaki, u top pet reprezentacija. Ali opet, imamo pravo nadati se da možemo do medalje, jer mislim da imamo dobar tim", rekao je Šarić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.