Sada i zvanično, Crna Gora predstavila Tumbinog naslednika!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada i zvanično, Crna Gora predstavila Tumbinog naslednika!

Bosanski trener Faruk Hadžibegić imenovan je danas za novog selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore jednoglasno je izabrao Hadžibegića za petog selektora seniorske reprezentacije. On će predvoditi ekipu do kraja naredne godine.

Hadžibegić (61) će debitovati 5. septembra na prijateljskoj utakmici sa Mađarskom u Podgorici, a pet dana kasnije sledi duel sa Češkom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine.

On je na klupi Crne Gore zamenio Ljubišu Tumbakovića, koji je smenjen pošto je odbio da vodi ekipu u utakmici protiv Kosova.

Hadžibegić je legenda Sarajeva i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije. Igrao je još za Betis, Sošo i Tuluz.

Tokom karijere trenirao je brojne francuske i turske klubove, kao i reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Faruk Hadžibegić novi selektor Crne Gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jul.2019

Bosanskohercegovački trener Faruk Hadžibegić imenovan je za novog selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore. Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore jednoglasno je izabrao Hadžibegića za petog selektora seniorske reprezentacije. On će predvoditi ekipu do kraja naredne godine. Hadžibegić...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

CRNA GORA IMA NOVOG SELEKTORA Komšije našle zamenu za Tumbakovića, stigao bivši trener Crvene zvezde!

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Fudbalski savez Crne Gore angažovao je Faruka Hadžibegića kao novog selektora njihove seniorske reprezentacije. Foto: Printscreen/Youtube / Promo Faruk Hadžibegić Faruk Hadžibegić je imenovan za naslednika Ljubiše Tumbakovića i on će na klupi Crne...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.