Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUSRET SA STARIM PRIJATELJIMA: Rikardinjo ponovo udara na Srbe (VIDEO)

Najbolji futsal igrač Evrope i ljubimac publike u našoj zemlji, Portugalac Rikardino, ponovo će se susresti sa starim prijateljima iz Srbije.

Svi se dobro sećaju portugalskog mađioničara, čoveka koji je oduševio Srbiju svojim partijama na Evropskom prvenstvu u Beogradu početkom ove godine.
Ušao je u srca ljubitelja futsala kod nas, a sada će se ponovo susresti sa starim kolegama i prijateljima.
Žrebom u futsal >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ligi šampiona, Rikardinjov tim, španski Inter, je za rivala dobio srpskog šampiona kragujevački Ekonomac, kao i češki Hrudim i slovenački Brezje iz Maribora.
Baš u Mariboru će se održati ovaj turnir, čiji će samo pobednik obezbediti plasman na završni turnir koji će se održati od 22. do 27. novembra.
Svi se dobro sećamo Rikardinjovih majstorija iz Beograda, ali nije na odmet da se još jednom podsetimo:

(Izvor: youtube / SKtvsoccer)
The post SUSRET SA STARIM PRIJATELJIMA: Rikardinjo ponovo udara na Srbe (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.