SRBIJA NE STAJE “Orlovi” izgubili set, pa rasturili “furiju”

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA NE STAJE “Orlovi” izgubili set, pa rasturili “furiju”

Srpski odbojkaši su ostvarili i treću pobedu na Evropskom prvenstvu. Oni su u trećem kolu grupe B u Antverpenu savladali Španiju 3:1 (21:25, 25:19, 25:19, 25:20). Ovom pobedom je obezbeđen plasman u osminu finala. Naredni meč igraju u sredu protiv domaćina Belgije.
U utorak od 21 igraju Benfika – Lajpcig, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65.
Iako su “orlovi” bili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << apsolutni favoriti, utakmica nije počela kako se očekivalo. Od starta su Španci kontrolisali tok prvog seta i na kraju iskoristili drugu set loptu za vođstvo 1:0. Selektor Slobodan Kovač na teren je izveo sledeći sastav: Aleksandar Atanasijević, Nemanja Petrić, Marko Podraščanin, Nikola Jovović, Uroš Kovačević, Aleksandar Okolić i libero Neven Majstorović.
Izgubljeni set je opametio naše odbojkaše koji su zaigrali onako kako se od njih očekuje. U naredna dva seta je sve funkcionisalo kako treba i oba su dobijena identičnim rezultatom 25:19.
Činilo se da je pred “orlovima” lagan posao, ali se onda “furija” probudila. Kada ekipa nema šta da izgubi onda zaigra najbolje što može. Tako su Španci odlično počeli četvrti set i poveli 10:7 što je nateralo Kovača da zatraži tajm-aut.
Tada su se našii reprezentativci probudili  i izjednačili na 14:14. Potom su preuzeli kontrolu igre u svoje ruke i lagano priveli meč kraju.
Najbolji u našoj reprezentaciji bio je Atanasijević sa 23 poena, Kovačević je postigao 17, Petrić 16, Okolić deset, a Podraščanin devet. Kod Španaca je Augusto Kolito postigao 17 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed(‘sofa-standings-embed-10006-22493’, window);

Članak SRBIJA NE STAJE “Orlovi” izgubili set, pa rasturili “furiju” se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post SRBIJA NE STAJE “Orlovi” izgubili set, pa rasturili “furiju” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Orlovi odmaraju, Italijani žele da zadrže maksimalan učinak

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2019, 09:13

Utorak je slobodan dan za odbojkaše Srbije koji su u ponedeljak pobedili Španiju, ali je četa Slobodana Kovača izgubila prvi set na Evropskom prvenstvu. Tim trijumfom, Orlovi su izborili plasman u osminu finala, a među 16 najboljih plasirali su se još – Francuska, Italija i Bugarska iz Grupe...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.