Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: U centru pažnje je Eurobasket, Srbija hoće preko Mađarske u četvrtfinale

Pred nama je izuzetno bogat sportski dan. U centru pažnje je Evropsko prvenstvo u košarci, a biće i dosta dobrog fudbala.
Srbija u osmini finala Eurobasketa igra protiv reprezentacije Mađarske, a taj meč je na programu u 14.15. Direktan prenos je na RTS 1. Nadamo se da ‘orlovi’ neće imati problema sa Mađarima i da će rutinski obezbediti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << plasman u četvrtfinale gde ih čeka Italija.
Danas su na programu još tri meča osmine finala Eurobasketa. Letonija igra protiv Crne Gore, domaćin Turska će pokušati da napravi iznenađenje protiv Španije, a u najzanimljivijoj utakmici dana sastaju se reprezentacije Rusije i Hrvatske.
Što se fudbala tiče, ‘šou’ počinje tačno u podne utakmicom španske Primere između Deportiva i Real Sosijedada. Sport Klub prenosi dva preostala meča engleske Premijer lige. U 14.30 se sastaju Barnli i Kristal Palas, a u 17.00 Svonsi dočekuje Njukasl.
U derbija dana Lacio na Olimpiku dočekuje zahuktali Milan, a taj meč možete gledati na Areni 4 od 15 časova. Na istom kanalu od 20.45 na programu je meč između Bolonje i Napolija.
U poslednjoj utakmici 8.kola Superlige Srbije, Voždovac dočekuje Vojvodinu ‘na krovu’. Direktan prenos je na Areni 1.

The post SPORT NA TV: U centru pažnje je Eurobasket, Srbija hoće preko Mađarske u četvrtfinale appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELEKTOR LETONIJE: Crnogorci igraju kao Srbi i Rusi, vole da provociraju, plašim se i sudija

Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017

Košarkaši Letonije i Crne Gore otvoriće nedeljni program osmine finala na Eurobasketu.. Nakon uvodnog poraza od reprezentacije Srbije, izabranici Ainarsa Bagackisa su zabeležili četiri uzastopne pobede i imaju veliku šansu da se konačno plasiraju u četvrtfinale Eurobasketa.. Selektor Letonije...

Nastavak na HotSport.rs...

Dabl-dabl Kuzmića, Srbija s mukom savladala otpisane Mađare!

Izvor: B92, 10.Sep.2017

Košarkaši Srbije pobedili su Mađarsku 86:78 u osmini finala Evrobasketa. "Orlovi" su se plasirali u četvrtfinale u kome će igrati protiv Italije...Izabranici Aleksandra Đorđevića bili su apsolutni favoriti pred ovaj meč, ali su se Mađari sa čak 12 postignutih trojki držali u igri čak i kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.