Rusi i Slovaci pravili nerede u Lilu

Izvor: Press, 15.Jun.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi i Slovaci pravili nerede u Lilu

Ruski huligani nastavili su da prave nerede u Francuskoj tokom Evropskog prvenstva u fudbalu, pošto su se tukli sa Slovacima u Lilu uoči današnje utakmice dve selekcije.
foto: tanjug.rs
Ruski huligani nastavili su da prave nerede u Francuskoj tokom Evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prvenstva u fudbalu, pošto su se tukli sa Slovacima u Lilu uoči današnje utakmice dve selekcije.
Navijači dve reprezentacije potukli su se u noći između utorka i srede, posle čega su francuske vlasti u Lil dovele čak 4.000 pripadnika policije.
Procena je da se u Lilu nalazi čak 15.000 navijača Rusije, a u istom gradu su Slovaci i Englezi, čiji fudbaleri igraju sa Velsom u neposrednoj blizini Lila - Lansu.
Ruski navijači su se prethodno tukli sa engleskim u Marseju, kada je povređeno 30 osoba.
Utakmica između Rusije i Slovačke igra se od 15 sati u Lilu, dok Engleska i Vels večeras od 21 sat igraju u Lensu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

EURO 2016: Rusi i Slovaci pravili nerede u Lilu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2016

Ruski huligani nastavili su da prave nerede u Francuskoj tokom Evropskog prvenstva u fudbalu, pošto su se tukli sa Slovacima u Lilu uoči današnje utakmice dvije selekcije...Navijači dvije reprezentacije potukli su se u noći između utorka i srijede, poslije čega su francuske vlasti u Lil dovele...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.