Rukometaši u Grupi sa Francuzima, Poljacima i Rusima

Izvor: Studio B, 21.Jun.2013, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši u Grupi sa Francuzima, Poljacima i Rusima

Rukometaši Srbije će na Evropskom prvenstvu naredne godine u Danskoj igrati u Grupi C, sa selekcijama: Francuske, Rusije i Poljske, odlučeno je u petak žrebom u danskom gradu Herningu.

Evropska rukometna federacija (EHF) svrstala je prošle nedelje Srbiju u prvi šešir, kao jednog od favorita na ovom takmičenju. 

Selektor Srbije Ljubomir Vranješ ocenio je da je grupa teška i da će za prolazak u narednu fazu biti potrebno dosta rada i sreće. 

"Svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ekipa iz grupe je dobra. Francuska je jedna od najboljih poslednjih godina, Poljska ima vrlo dobar tim, a i Rusija. Svaku ekipu koja se kvalifikovala na Evropsko prvenstvo čine kvalitetni i iskusni igrači, a ako hoćemo nešto da napravimo, treba doste sreće i volje. Mi smo isto dobri, tako da se nadam da ćemo to i pokazati na EP u Danskoj", rekao je Vranješ. 

U Grupi A takmičiće se: Danska, Češka, Makedonija i Austrija;  U Grupi B nalaze se: Španija, Island, Mađarska i Norveška;  U Grupa D su: Hrvatska, Švedska, Belorusija i Crna Gora. 

Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce održava se u Danskoj od 12. do 26. januara 2014. godine u četiri grada, Alborgu, Arhusu, Herningu i Kopenhagenu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.