Rukometaši startuju u Zagrebu, prvi rival Norveška

Izvor: RTS, 18.Jan.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši startuju u Zagrebu, prvi rival Norveška

Rukometna reprezentacija Srbije današnjom utakmicom protiv Norveške počinje drugu fazu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Utakmica se igra od 18.15 u Areni Zagreb, a možete je pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu.
Ekipa Jovice Cvetkovića ispunila je glavni cilj plasmanom iz prve grupe u Splitu, nakon što je uz dva poraza pobedila Island (29:26), >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali i Švedska Hrvatsku (35:31) i tako pomogla "orlovima", pa je rasterećeno otputovala u Zagreb jer ima jako male šanse da izbori polufinale.

Srpski rukometaši nisu preneli niti jedan bod, zato bi pravo čudo bilo čak i da sa sva tri trijumfa nad Norveškom, Francuskom i Belorusijom uđu u borbu za medalju, ali sigurno neće biti bez motiva.
Da nisu bez ambicija naglašava i selektor Cvetković, koji u utorak nije verovao da Švedska može da iznenadi Hrvatsku i pošalje njegove izabranike u Zagreb.
"Došli smo u Zagreb da pobeđujemo. Zasluženo smo u drugoj fazi, dali smo sve od sebe, a pogledala nas je i sreća. Verovatno je razlog i to maksimalno davanje. Sada smo neopterećeni, ali željni da napravimo još nešto dobro", rekao je Cvetković.
Utakmica između selekcija Srbije i Norveške igra se od 18.15 u zagrebačkoj Areni, a možete je pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Operacija Zagreb: Mogu li 'Orlovi' do senzacije?

Izvor: B92, 18.Jan.2018

Rukometna reprezentacija Srbije utakmicom protiv Norveške startuje drugi fazu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj...Ekipa Jovice Cvetkovića ispunila je glavni cilj plasmanom iz prve grupe u Splitu, pošto je uz dva poraza pobedila Island (29:26), ali i Švedska Hrvatsku (35:31) i tako pomogla 'Orlovima',...

Nastavak na B92...

JOŠ JEDAN DEBAKL ORLOVA NA EP: Srpski rukometaši poraženi od Norveške i definitivno se oprostili od snova o polufinalu

Izvor: Kurir, 18.Jan.2018

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Noreveške 32:27 (17:17) u prvo,m meču polufinalne grupe i na Evropskom prvenstvu u Zagrebu.

Nastavak na Kurir...

UŽIVO: Srbija - Norveška, nastavak skandinavke turneje u Hrvatskoj (18.15)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2018

Posle Švedske i Islanda, srpski rukometaši se sastaju sa Norveškom na startu drugog kruga Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Dešavanja iz Zagreba pratite uživo na VESTIONLINE...Dva poraza i pobeda je učinak "orlova" posle prvog kruga, a sada sledi najteži ispit. Protivnik je svetski vicešampion...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.