Četvrtak, 18.01.2018.

11:53

Operacija Zagreb: Mogu li 'Orlovi' do senzacije?

Rukometna reprezentacija Srbije utakmicom protiv Norveške startuje drugi fazu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Izvor:

Operacija Zagreb: Mogu li 'Orlovi' do senzacije?
rss.org.rs

Ekipa Jovice Cvetkovića ispunila je glavni cilj plasmanom iz prve grupe u Splitu, pošto je uz dva poraza pobedila Island (29:26), ali i Švedska Hrvatsku (35:31) i tako pomogla 'Orlovima', pa je rasterećeno otputovala u Zagreb jer ima jako male šanse da izbori polufinale.

Srpski rukometaši nisu preneli niti jedan bod, zato bi pravo čudo bilo čak i da sa sva tri trijumfa nad Norveškom, Francuskom i Belorusijom uđu u borbu za medalju, ali sigurno neće biti bez motiva.

Da nisu bez ambicija naglašava i selektor Cvetković koji u utorak nije verovao da Švedska može da iznenadi Hrvatsku i pošalje njegove izabranike u Zagreb.

"Došli smo u Zagreb da pobeđujemo. Zasluženo smo u drugoj fazi, dali smo sve od sebe, a pogledala nas je i sreća. Verovatno je razlog i to maksimalno davanje. Sada smo neoptereceni, ali željni da napravimo još nešto dobro", rekao je Cvetković.

Utakmica između selekcija Srbije i Norveške igra se od 18.15 u zagrebačkoj Areni.

Orlovi su protiv Islanda pokazali da mogu da iznenade, a ako verujete da mogu da ponove slično protiv Norveške, kvota na Srbiju je čak 6,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmice EP u rukometu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: