Rukometaši Srbije pobedom u Finskoj overili plasman na EP

Izvor: Beta, 27.Apr.2023, 20:57

Rukometaši Srbije pobedom u Finskoj overili plasman na EP

Rukometaši Srbije pobedili su večeras u gostima selekciju Finske sa 30:29 (14:17), u meču petog kola Grupe 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.Srbija je na drugom mestu u grupi sa osam bodova i obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo 2024.Našu selekciju je do pobede predvodio Nemanja Ilić sa osam golova, a pratili su ga Bogdan Radivojević sa pet i Vukašin Vorkapić sa četiri pogotka.Kod Finske bolji od ostalih bio je Maks Granlund sa devet postignutih golova.Finska je na četvrtom mestu na tabeli sa dva boda i izgubila je i teoretske šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.Pored Srbije, iz Grupe 2, plasman na EP je izborila i reprezentacija Norveške.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SRBIJA POSLE DOSTA MUČENJA SAVLADALA FINSKU: Meč rešio Vukašin Vorkapić u poslednjem napadu!

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2023

Rukometaši Srbije pobedili su teže nego što se očekivalo Finsku u gostima sa 29:30 (17:14) u petom kolu druge faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nije ovaj meč za izabranike Tonija Đerone imao preveliki značaj, pošto su ranije obezbedili plasman šampionat Evrope. Možda su zbog toga nije...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.