Ronaldo i saigrači izbegli navijače i novinare na aerodromu

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i saigrači izbegli navijače i novinare na aerodromu

Fudbalska reprezentacija Portugalije sletela je večeras na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", dva dana pred meč sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Ekspedicija aktuelnog prvaka Evrope, uz velike mere obezbeđenja i policije na VIP ulazu (kako je zahtevala), odmah je ušla u autobus i uputila se ka gradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Reporter Tanjuga sa lica mesta javlja da su Portugalci bili neizainteresovani za bilo kakav kontakt sa navijačima i novinarima.
Ronaldo i saigrači su izbegli prisutne i razočarali veliki broj mališana, koji su nosili dresove i transparente zbog petostrukog najboljeg fudbalera sveta.
Utakmica između Srbije i Portugalije igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POMAMA NA AERODROMU Ronaldo stigao u Beograd! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019

Portugalci su u srpskog prestonici. Naredni protivnik reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine sleteo je na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,50 na pobedu Srbije protiv Portugalaca u kvalifikacijama za EURO 2020.. Najveću pažnju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.