RUTINSKI: Srbija pobedom započela odbranu trona

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 18:25

RUTINSKI: Srbija pobedom započela odbranu trona

Počelo je Evropsko prvenstvo u odbojci.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u odbranu evropskog zlata krenula je pobedom protiv Bosne i Hercegovine u tri seta (25:11, 25:18, 25:14).

Uskoro opširnije...

Posle drame protiv Sočija, Partizanu je ostalo da izbaci Santa Klaru i plasira se u grupe Lige konferencija. Večeras (22.30) igra se prvi meč u Portugalu, a prema kvotama, biće neizvesno - kec je 2,80, iks 3,00, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Santa Klara - Partizan.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rutinska pobeda Srbije na startu Evropskog prvenstva

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2021

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u odbranu evropskog zlata krenula je pobedom protiv Bosne i Hercegovine u tri seta.

Nastavak na N1 televizija...

Evrobasket: Srbija protiv Hrvatske na Sport Klubu

Izvor: N1 televizija, 20.Avg.2021, 11:26

Ženska reprezentacija Srbije će odbranu evropskog trona početi iz kvalifikacija u kojima će igrati protiv selekcija Hrvatske i Bugarske. Na Evropsko prvenstvo će se plasirati prvoplasirane ekipe iz grupa kao i četiri najbolje drugoplasirane. Dve selekcije iz zemalja domaćina već imaju mesto na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.