Izvor: N1 televizija, 20.Avg.2021, 11:26

Evrobasket: Srbija protiv Hrvatske na Sport Klubu

Ženska reprezentacija Srbije će odbranu evropskog trona početi iz kvalifikacija u kojima će igrati protiv selekcija Hrvatske i Bugarske. Na Evropsko prvenstvo će se plasirati prvoplasirane ekipe iz grupa kao i četiri najbolje drugoplasirane. Dve selekcije iz zemalja domaćina već imaju mesto na Evrobasketu, ali će igrati i u kvalifikacijama. Mečeve kvalfikacija ćete gledati na našim kanalima.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Srbija protiv Hrvatske i Bugarske

Izvor: B92, 20.Avg.2021

Košarkašice Srbije dobile su svoje rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2023. godine...Ženska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je Evropsko prvenstvo ovoga leta pred odlazak na Olimpijske igre...U E grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2023 u Izraelu i Sloveniji igraće sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.