RSS deli karte za meč Srbije protiv Norveške u Novom Sadu

Izvor: B92, 03.Mar.2023, 14:44

RSS deli karte za meč Srbije protiv Norveške u Novom Sadu

Rukometaši Srbije igraju protiv Norveške u 9. marta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje se održava u januaru 2024. godine.

Ekipa Tonije Đerone Norvežane će dočekati u četvrtak u Novom Sadu od 18 sati, a Rukometni savez Srbije pozvao je sve zainteresovane da podrže rukometaše i nabave karte na vreme.

Kako se navodi na sajtu RSS, ulaznice mogu da se obezbede putem mejl adrese rsvkarte@gmail.com >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili putem broja telefona 0616469505.

"Preuzimanje karata se vrši u kancelariji Gradskog rukometnog saveza Novi Sad, od ponedeljka, 6. marta, svakog dana od 9 do 16 časova. Na dan utakmice, ulaznice se preuzimaju isključivo na blagajni hale ”Spens” od 10 časova do početka utakmice. Rukometni savez Srbije savetuje navijače Srbije da na vreme obezbede karte i priliku da bodre izabranike Tonija Đerone u najvažnijoj utakmici kvalifikacija", stoji u saopštenju na sajtu Rukometnog saveza Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.