RADIO JE LAKAT: Ali će ova slika dvojice zvezdaša obradovati navijače Srbije (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Nov.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADIO JE LAKAT: Ali će ova slika dvojice zvezdaša obradovati navijače Srbije (FOTO)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u Dramenu sutra od 19 časova igra revanš meč baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a večeras je odrađen poslednji trening na veštačkoj travi.

Za prvi meč selektor Tomislav Sivić nije mogao da računa na dva veoma važna igrača. Reč je o vezisti Liverpula Marku Grujiću i vezisti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde Mihailu Ristiću. Ipak, po fotografijama koje nam stižu sa lica mesta njih dvojica će biti u konkurenciji za tim sutra uveče. Naime, na fotografiji se vidi duel upravo ove dvojice igrača, s tim da je Grujić bivšeg saigrača iz Crvene zvezde ‘nalaktio’.
The post RADIO JE LAKAT: Ali će ova slika dvojice zvezdaša obradovati navijače Srbije (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlići" preko Norveške do EP!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2016, 05:06

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se večeras na Evropsko prvenstvo 2017. godine u Poljskoj, pošto je u dvomeču baraža pobedila Norvešku ukupnim rezultatom 2:1...Srbija je danas u Dramenu poražena s 0:1, ali je ekipa Tomislava Sivića zahvaljujući trijumfu od 2:0 od pre tri dana izborila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sivić održao obećanje - TRI promene u odnosu na prvi meč! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2016

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra revanš utakmicu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo koje će 2017. godine biti održano u Poljskoj..."Orlići" su prethodnog petka na stadionu u Humskoj savladali odabranu selekciju Norveške rezultatom 2:0 što znači da u Dramenu brane prednost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.