Pun „Čair” čeka Ruse

Izvor: Politika, 30.Okt.2012, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pun „Čair” čeka Ruse

Reprezentacija Srbije večeras (20.30 č) u Nišu igra s Rusijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2014.

Niš – U Nišu je, opet, izvanredna sportska atmosfera. Večeras će u dvorani „Čair”, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2014. igrati Srbija i Rusija. Na konferenciji za novinare pred večerašnji duel savezni selektor Veselin Vuković je rekao:

– Ovaj meč je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << od velike važnosti jer će umnogome odrediti dalji tok kvalifikacija. Verujem da se izostanak Momira Ilića i Nikole Manojlovića neće toliko osetiti i da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena i doći do pobede. Nadam se da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta i da će nam ljubitelji rukometa iz Niša i okoline svojim bodrenjem pomoći da ostvarimo značajnu pobedu.

Dodao je Vuković da reprezentacija Rusije ima izvanredne rukometaše i da njeni rezultati prethodnih godina nisu adekvatni jačini ruskog tima:

– Sve su to jaki i poznati igrači, sada su dobili i novog selektora i sigurno je da će posebno motivisani zaigrati protiv nas.

Žarko Šešum je izrazio očekivanja da će naš tim pred navijačima u Nišu biti kao i uvek – pobednik I dodao:

– Niš je poznat po izvanrednoj atmosferi na rukometnim utakmicama, posebno kada u „Čairu” igra reprezentacija. Nama je podrška s tribina veoma potrebna, a kako igramo protiv izvanrednih Rusa, može da bude i presudna.

Atmosfera u ekipi je odlična i verujem u našu pobedu, rekao je Marko Vujin:

– Spremni smo za najveća iskušenja iako ćemo, činjenica je, igrati skoro sa kombinovanim timom protiv Rusa. Naravno, očekujem maksimalnu podršku sa tribina „Čaira”.

Za Nišlije, koji su nekada imali i po nekolicinu reprezentativaca ovaj meč je od posebne važnosti. Naime, posle dužeg vremenskog perioda u sastavu reprezentacije biće i Darko Đukić rukometaš domaćeg Železničara, mladić od nepunih 18 godina

T. Todorović

-----------------------------------------------------------

Ima još ulaznica

Organizatori večerašnjeg meča između Srbije i Rusije saopštili su juče da još uvek ima ulaznica. Prodavaće se i danas na kioscima ispred niške dvorane po ceni od samo 200 dinara.

T.T.

objavljeno: 31.10.2012

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

„Orlovi” napadaju Ruse u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Okt.2012, 20:57

Rukometaši Srbije počinju kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo 2014. i večeras (20.30) su opet u svojoj srećnoj dvorani u Nišu. Gost „orlova" je Rusija, a selektor Veselin Vuković najavio je od starta hrabru igru, kako bi se izborio povoljan rezultat s podmlađenim..

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.