Problem za Kokoškova, Teodosić nije došao na okupljanje!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za Kokoškova, Teodosić nije došao na okupljanje!

"Orlovi" će morati da počnu kvalifikacije bez jednog od najboljih.

Selektor Srbije Igor Kokoškov okupio je reprezentativce koji će se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo suprotstaviti Finskoj i Gruziji.

"Orlovi" startuju u četvrtak od 18 časova u Helsinkiju protiv Finske, u nedelju (17h) će u Beogradu dočekati selekciju Gruzije, ali pojavio se novi problem.

Kokoškov neće moći da računa na Miloša Teodosića zbog problem sa osiguranjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otkrio je predsednik KSS Predrag Danilović.

"Oko Teodosića se pojavio problem oko osiguranja, za dva dana ćemo znati hoće li biti u sastavu protiv Gruzije", kazao je Danilović.

Košarkaš Virtusa se nije pojavio u hotelu Kraun Plaza gde su smešteni ostali reprezentativci, pa ostaje da vidimo hoće li ovaj problem na kraju imati pozitivan ishod po srpski nacionalni tim.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.