Poznato kada će Pešić saopštiti spisak

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 17:12

Poznato kada će Pešić saopštiti spisak

Košarkaška reprezentacija Srbije okupiće se sutra u Beogradu na početku priprema za utakmice protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

U saopštenju KSS se navodi da će selektor Svetislav Pešić pre sutrašnjeg treninga objaviti spisak košarkaša koji će predstavljati Srbiju u predstojećem kvalifikacionom prozoru za plasman na EP 2025.

Srbija će u petak, 23. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu dočekati Finsku, a tri dana kasnije gostovaće selekciji Gruzije u Tbilisiju.

Pored Srbije, Finske i Gruzije u grupi G kvalifikacija za EP 2025. nalazi se i selekcija Danske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Košarkaši Srbije sutra počinju pripreme za mečeve protiv Finske i Gruzije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2024

Muška košarkaška reprezentacija Srbije okupiće se sutra u Beogradu na početku priprema za predstojeće utakmice protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2025. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.