Potencijalni rivali Orlića: Španci, Francuzi, Nemci…

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potencijalni rivali Orlića: Španci, Francuzi, Nemci…

Baraž smo izborili, ali još ne možemo da prežalimo ispuštenu pobedu nad Italijom posle vođstvo od 2:0. Poraz iz Peskare na kraju bi, ipak, mogao da skupo košta mladu reprezentaciju Srbije, jer ćemo u plej ofu za odlazak na Evropsko prvenstvo u Češkoj imati pakleno težak zadatak.

Orlići su, naime, kao jedna od četiri najbolje drugoplasirane selekcije iz grupne faze automatski uvršteni u drugi šešir. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dakle, igraćemo protiv nosioca iz prvog šešira. Ime protivnika saznaćemo u petak negde posle 14 sati kada počinje žreb u Nionu.

Ali, čini se da nema dobrog rešenja, jer su u pitanju uglavnom fudbalske velesile kakve su Španija, aktuelni prvak Evrope na U21 nivou, Engleska, Francuska, Nemačka, Portugalija i Danska, na prvi pogled najlakši rival. Međutim, i ekipa koja je u Grupi 2, jednoj od dve sa šest, a ne pet učesnika, bila ubedljivo prva sa osam pobeda, samo dva remija i gol razlikom 37:9!

Među nosiocima je i Italija, ali protiv nje ne možemo, jer smo već igrali u grupnoj fazi.

Šeširi, dakle, izgledaju ovako.

Prvi: Španija, Italija, Engleska, Francuska, Nemačka, Portugalija, Danska;

Drugi: Holandija, Švedska, Ukrajina, Srbija, Slovačka, Hrvatska, Island.

Podsetimo samo da je predsednik FSS Tomislav Karadžić najavio da se oni koji su već debitovali za A tim ubuduće neće vraćati u U-21 nacionalni tim što znači da Radovan Ćurčić neće moći da računa na Aleksandra Mitrovića, Lazara Markovića, Matiju Nastasića, Filipa Đuričića i Miloša Jojića.

Utakmica baraža će se, inače, igrati 8. i 14. oktobra.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.