Počinje EP u letnjem biatlonu

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje EP u letnjem biatlonu

U petak u Raubiču, nadomak Minska, počinje Evropsko prvenstvo u letnjem biatlonu. Reprezentacija Srbije otputovala je u Belorusiju u sastavu: Maida Drndić, Berina Sinanović, Denis Džeković, Sabahudin Rastić, Omer Hodžić, Omar Hodžić i Damir Rastić. Srpski nacionalni tim predvode treneri Edin Hodžić i Vjačeslav Nikiforov.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši Srbije da budu šampioni sveta je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 5.25. Šampionat planete počinje 31. avgusta.
Takmičenje u Belorusiji traje tri dana, a učesnici će se takmičiti u tri discipline, super sprint, sprint i potera. U petak su na programu kvalifikacije, pa finale za juniorski i seniorski super sprint, u obe konkurencije.
Dan kasnije, u subotu, na programu je sprint. Biatlonci, juniori i seniori, trče 7,5 km, a biatlonke, juniorke i seniorke, 6km. Poslednjeg dana na programu je potera, muškarci trče 10km a žene 7,5 km, u obe starosne kategorije.
Najbolji srpski biatlonac, Damir Rastić, na šampionatu u Minsku očekuje plasman u prvu trećinu takmičara, u disciplinama sprint i potera. Denisa Džeković, ukoliko bude maksimalno precizan na strelištu, mogao bi da se nada plasmanu među 20 najboljih juniora Evrope. Od ostalih učesnika očekujemo veliku borbu i što bolji plasman, kolike su njihove trenutne mogućnosti, u jakoj evropskoj konkurenciji, videćemo ovoga vikenda.

The post Počinje EP u letnjem biatlonu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI U MISLIMA Đoković narednog meseca prvi put u Tokiju

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019

Srpski as Novak Đoković osvojio je sve Grend slem turnire, Masterse, a glavni cilj u narednoj godini biće mu napad na zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju.. Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši Srbije da budu šampioni sveta je 5.25. Šampionat planete počinje 31. avgusta.. Zato je Srbin...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.