Pobuna u reprezentaciji Danske: Igrači nezadovoljni visinom premija, tvrde da ih čelnici Saveza prave budalama!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobuna u reprezentaciji Danske: Igrači nezadovoljni visinom premija, tvrde da ih čelnici Saveza prave budalama!

Odgovorni iz danskog saveza odlučili da smanje visinu premija za 17 posto, što je izazvalo bunt najboljih igrača

Dobra vest za reprezentaciju Srbije uoči nastavka kvalfikacija za Evropsko prvenstvo! Iako je odlično startovala u ovom ciklusu, te na ubedljiv način savladala Orlove na stadionu Partizana (3:1), selekcija Danske vrlo lako bi mogla da se raspadne. I to u bukvalnom smislu!

Naime, najbolji fudbaleri te zemlje objavili su rat čelnicima Saveza. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Oni su nezadovoljni odlukom tamošnje fudbalske vrhuške da premije svih reprezentativnih selekcija smanje za 17 posto. Takođe, čelnici FS Danske nameravaju da ponište kolektivni ugovor potpisan sa igračima. To je toliko ražestilo pojedine reprezentativce Danske koji su zapretili da će otkazati poslušnost selektoru Mortenu Olsenu.

„Mislim da čelnici Saveza žele da naprave budale od igrača, navijača i sponzora“, vrlo jasno je rekao član engleskog Vigana Vilijam Kvist.

Još radikalniji je bio kapiten Danijel Ager.

„Neshvatljivo je da oni izjavljuju kako žele da ispune naše uslove, a onda odbijaju sve naše predloge. Ne može da se desi da raskinu kolektivni ugovor“, poručio je Ager.

Ako igrači i čelnici Saveza ne postignu dogovor rat bi mogao da eskalira 25.marta za kada je zakazana sednica Izvršnog odbora FS Danske. Čelnici Saveza već su zapretili da igrači koji ne potpišu nove ugovore neće dobijati poziv pod nacionalnu zastavu.

Danska je trenutno prvoplasirana selekcija grupe I sa sedam osvojenih bodova..

(Foto MN Press)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.