Izvor: Radio 021, 18.Feb.2020, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peruničić podneo ostavku na mesto selektora Srbije

Nenad Peruničić podneo je ostavku na tu funkciju selektora rukometne reprezentacije Srbije.

Uprkos važećem ugovoru Peruničić je odlučio da se povuče nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu, gde je Srbija završila takmičenje u prvoj fazi sa tri poraza.

"Rekao sam da ću ili da menjam stvari ili me neće biti tu. Jako nas je zaboleo poraz od Crne Gore posle kojeg smo izgubili šansu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << drugi krug. Potpredsednik Dragan Škrbić je bio uz mene da smiri situaciju. Dugo sam razmišljao i prošle nedelje sam podneo ostavku", rekao je Peruničić na konferenciji za medije i otkrio da je ostavku ponudio još u Austriji.

O ostavci Peruničića raspravljaće Upravni odbor Rukometnog saveza, a kako je najavio predsednik Saveza Božidar Đurković, sednica će se održati za nekoliko dana.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.