Perišić se ošišao na šahovnicu za Portugalce

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić se ošišao 'na šahovnicu' za Portugalce

Reprezentacija Hrvatske igra sa Portugalom od 21 čas za plasman u četvrtinu finala Evropskog prvenstva

Za tu priliku, Ivan Perišić, junak pobede 'Vatrenih' protiv Španije, odlučio je da sa posebnom frizurom izađe na megdan evropskom 'Selesau'.

Napadač milanskog Intera posetio je frizera koji mu je na glavi uradio 'šahovnicu', kako bi mu se slagala sa dresom jer će Hrvati po prvi put igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svojim karakterističnim dresovima na završnom turniru u Francuskoj.

Derbi prvog dana nokaut faze između Hrvatske i Portugala igra se na terenu Lansa – Bolar Delelisu – od 21 čas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Perišić uradio "šahovnicu" na glavi (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2016

Reprezentacija Hrvatske igra sa Portugalom od 21 čas za plasman u četvrtinu finala Evropskog prvenstva...Za tu priliku, Ivan Perišić, junak pobjede 'Vatrenih' protiv Španije, odlučio je da sa posebnom frizurom izađe na megdan evropskom 'Selesau'...Napadač milanskog Intera posjetio je frizera...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.