Ono je bilo samo zagrevanje - Novi vatreni friz Ivana Perišića! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono je bilo samo zagrevanje - Novi vatreni ''friz'' Ivana Perišića! (foto)

Hrvatski reprezentativac će biti u centru pažnje u čitavom svetu.

Ivan Perišić je jedan od najboljih fudbalera na Evropskom prvenstvu, ali to nije jedina stvar kojom je skrenuo pažnju na sebe.

Za utakmicu protiv Turske Perišić je pripremio frizuru u obliku Hrvatske, a danas će u Lensu istrčati sa crveno-belom šahovnicom na glavi.

Ako kojim slučajem golom odvede ''Vatrene'' u četvrtfinale, nema sumnje da će ova frizura postati hit >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Hrvatskoj.

You better deliver when u have a haircut like this #perisic pic.twitter.com/fde8YioeAX

— yaw obeng (@yobeng) June 25, 2016
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Perišić se "skockao" za Portugal

Izvor: Mondo, 25.Jun.2016

Reprezentacija Hrvatske će od 21 čas u Lensu pokušati da ostvari plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, a sve oči će biti uprte u Ivana Perišića. Da, zbog sjajnih partija, ali i zbog frizure...Foto: Instagram/Printscreen..Hrvatska je potpuni hit Evropskog prvenstva...Kada su svi videli da...

Nastavak na Mondo...

‘SKOCKAO’ SE: Ivan Perišić sa novim imidžom dočekuje Porutglace (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2016

Fudbalska reprezentacija Hrvatske večeras od 21 čas igra protiv Portugalije u osmini finala prvenstva Evrope, a jedan igrač se “skockao” za taj dvoboj.. . Reč je o krilnom napadaču Ivanu Perišiću. Fudbaler Intera je napravio posebnu frizuru za današnji meč. On je oko glave napravi “šahovnicu”...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.