PRIJEM U PRAGU: Atletičari kod ambasadorke, preuzeta zastava domaćinstva EP 2017.

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJEM U PRAGU: Atletičari kod ambasadorke, preuzeta zastava domaćinstva EP 2017.

Posle ogromnog uspeha naših atletičara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu, organizovan jeprijem atletičara i atletske delegacije kod ambasadorke Srbije u Češkoj, Vesne Mavrić.

Pored Ivane Španović koja je osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj i Asmira Kolašinca koji je osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle, prijemu su prisustvovali i ostali naši atletičari MIloš Raović, Goran Nava, Amela Terzić, gradonačelnik Begrada Siniša Mali, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, generalni sekretar Slobodan Branković treneri Goran Obradović i Nikola Tomasović kao i mnogi drugi…
Ambasadorka Srbije zahvalila se atletičarama što su našu zemlju učinili ponosnom i predstavili je na najbolji moguću način. Takođe je poručila da jedva čeka Evropsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu 2017.godine.
Foto: ASS Danas je osim prijema kod ambasadorke Srbije u Pragu, održana još jedna svečana ceremonija, a to je predaja zastave EA.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović preuzeli su zastavu domaćinstva Evroskog dvoranskog prvenstva 2017.godine koje će se održati u glavnom gradu Srbije.
Time je zvanično započeta organizacija prvenstva!
hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijem za atletičare u ambasadi Srbije u Pragu

Izvor: Blic, 08.Mar.2015

Ambasadorka Srbije u Češkoj Vesna Mavrić priredila je prijem povodom velikog uspeha naših atletičara na dvoranskom prvenstvu Evrope u Pragu...Mavrić je zahvalila atletičarama što su Srbiju učinili ponosnom i predstavili je na najbolji moguću način, a takođe je poručila da jedva čeka Evropsko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.