Orlići overavaju plasman na EURO! (18.00)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" overavaju plasman na EURO! (18.00)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije večeras bi mogla da napravi poslednji korak na putu ka plasmanu na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

Mečevima sa odabranim selekcijama Austrije i Jermenije u Novom Sadu, mlada fudbalska reprezentacija Srbije kompletiraće još jedan kvalifikacioni ciklus.

"Orlići" su nanizali osam pobeda na isto toliko utakmica u Grupi 7 tako da bi samo u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neverovatnog spleta okolnosti mogli da ostanu bez direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Priliku da stave tačku na misiju započetu 1. septembra prošle godine naši mladi reprezentativci imaće večeras. Izabranici Gorana Đorovića ugostiće selekciju Austrije na novosadskom "Karađorđu" i ako ostanu neporaženi moći će da kažu da su se plasirali na Evropsko prvenstvo.

Remi će biti dovoljan za kompletiranje misije, ali smo iz usta mladih reprezentativaca prethodnih dana slušali da žele da završe kvalifikacije sa skorom 10-0 i da na taj način potvrde svoju superiornost u odnosu na rivale.

Jednu od pomenutih osam pobeda u Grupi 7 "Orlići" su ostvarili na gostovanju večerašnjem protivniku. Početkom novembra prošle godine Srbija je slavila u Austriji sa 3:1, pa nema razloga da drugačije bude i večeras.

Ne treba zaboraviti da je Evropsko prvenstvo zakazano za narednu godinu jako važno, jer će se upravo u Italiji i San Marinu deliti vize za Olimpijske igre u Tokiju.

Utakmica 9. kola kvalifikacione Grupe 7 između Srbije i Austrije igra se večeras od 18 časova. Direktan prenos utakmice obezbeđen je prvom programu TV Arena sport.

👊 Napred, #Orlici! 🦅

⚽️: 🇷🇸🆚️🇦🇹

🏆: Kvalifikacije za EP 2019.

📍: Novi Sad

🏟: „Karađorđe”

⏰: 18:00

📺: Arena sport 1#U21EURO #FSS pic.twitter.com/09RoZxVhfX

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) 12. октобар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Beznačajno takmičenje" - Srbija na tri koraka od Evropskog prvenstva preko Lige nacija!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018

Neverovatno zvuči tvrdnja da je Liga nacija nevažno takmičenje. Onima koji to misle hitno preporučujemo da pogledaju koliko je Srbija blizu plasmanu na Evropsko prvenstvo...Mnogo je puta od formiranja Lige nacija na stranicama našeg portala pisano o značaju novog takmičenja pod okriljem UEFA...Da...

Nastavak na Sportske.net...

Srbija se plasirala na prvenstvo Evrope: Bez golova u duelu sa Austrijom

Izvor: BKTV News, 12.Okt.2018

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije overila plasman na kontinentalni šampionat remijem protiv Austrije (0:0) u Novom Sadu..Srbiji je bod bio dovoljan da overi plasman na Evropsko prvenstvo, a mirne mreže na "Karađorđu" obezbedile su Orlićima učešće na finalnom turniru Starog kontinenta za fudbalere...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.