Izvor: Danas, 17.Jan.2022, 12:55

Ogromno pojačanje za Srbiju: Petar Nenadić se vraća za Francuze

Šanse rukometaša Srbije pred večerašnji, odlučujući meč sa Francuskom (20.30), za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva nisu velike, ipak, sa vešću da će selektor Toni Đerona moći da računa na Petra Nenadića sigurno su veće, a ciljevi, makar za promil bliži ostvarenju. Najbolji srpski rukometaš i as Vesprema, odlučio je da rizikuje i nedovoljno spreman pokušaa da pomogne saigračima u nameri da Francuska bude pobeđena sa imperativna dva gola razlike (samo u tom slučaju Srbija može proći u narednu fazu).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

B92.net saznaje: Nenadiću poslat poziv, ali...

Izvor: B92, 17.Jan.2022

Iako je Evropska kuća rukometa objavila da će se Petar Nenadić naći na terenu protiv Francuske na EP u Segedinu, to još uvek nije sigurno...EHF je objavio da se nekada najbolji rukometaš Evrope vraća posle povrede i da će zameniti zaraženig Petra Đorđića...Ipak, stvari još uvek nisu najjasnije...Iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.