Odbojkašice ponizile Italijanke u prvom setu, na kraju ubedljiv trijumf!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice ponizile Italijanke u prvom setu, na kraju ubedljiv trijumf!

Dobar početak priprema za Evropsko prvenstvo.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Beleku Italiju posle tri seta, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

U prvom kolu Glorija kupa u Beleku, ekipa Zorana Terzića do trijumfa nad rezervnim sastavom Italije došla je rezultatom 25:6, 25:18 i 25:19.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Mina Popović sa osam poena.

Srbija će sutra u drugom kolu igrati protiv Hrvatske od 15.30 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Srbije ubedljivo pobedile Italiju

Izvor: Danas, 15.Avg.2019

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Beleku Italiju posle tri seta, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo. Članak Odbojkašice Srbije ubedljivo pobedile Italiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Crna Gora ostavila sjajan utisak protiv ''Trikolora'', na kraju ipak poražena (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 00:11

Dugo je selekcija Zvezdana Mitrovića imala vođstvo, ali nije uspela da priredi iznenađenje...U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, večeras su se na turniru u Lionu sastale selekcije Francuske i Crne Gore...Domaći su trijumfovali rezultatom 80:72, iako je tridesetak minuta Crna Gora imala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.