Crna Gora ostavila sjajan utisak protiv Trikolora, na kraju ipak poražena (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora ostavila sjajan utisak protiv ''Trikolora'', na kraju ipak poražena (foto)

Dugo je selekcija Zvezdana Mitrovića imala vođstvo, ali nije uspela da priredi iznenađenje.

U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, večeras su se na turniru u Lionu sastale selekcije Francuske i Crne Gore.

Domaći su trijumfovali rezultatom 80:72, iako je tridesetak minuta Crna Gora imala rezultat pod kontrolom i na ulasku u poslednju četvrtinu vodila sa osam poena razlike - 59:51.

Ipak, favorizovana reprezentacija Francuske uspela je u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deset minuta da napravi preokret i dobije ovaj meč, a najefikasniji u njihovim redovima bili su Batum sa 18 i Furnije sa 17 postignutih poena.

U selekciji Crne Gore Vučević i Dubljević po 12 poena, pratio ih je Nidam sa 11.

Crna  Gora će u petak  od 18 časova igrati protiv Argentine, koja je prethodno poražena od Brazila sa 89:82.

-

Particulièrement adroit derrière la ligne à 3 points ce soir, le capitaine des Bleus @nicolas88batum est élu MVP @Pierre_Lannier de la rencontre face au Monténégro 💪🔥🇫🇷 pic.twitter.com/jMI6FgrnV4

— Team France Basket (@FRABasketball) August 15, 2019
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.