Obradovićev spisak za kvalifikacije za EP: Nema Andree, vraća se Sanja

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradovićev spisak za kvalifikacije za EP: Nema Andree, vraća se Sanja

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je danas igračica na koje računa na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. Srbija će prvo igrati protiv Švajcarske, 25. septembra u Kraljevu, a četiri dana kasnije izabranice Ljubomira Obradovića čeka meč protiv Slovačke.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Na spisku Obradovića je 20 imena – golmani: Jovana Risović, Kristina Graovac, Katarina Tomašević; leva krila: Sanja Radosavljević, Timea Milošević, Dijana Radojević; pivoti: Dragana Cvijić, Sladjana Pop – Lazić, Jovana Milojević; desna krila: Željka Nikolić, Ana Kojić; bekovi: Jovana Stoiljković, Marija Obradović, Sanja Vujović, Jelena Trifunović, Tamara Radojević, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Anđela Janjušević, Dijana Števin.
U odnosu na ranije akcije, nema naše najbolje igračice Andree Lekić, dok je kapiten Katarina Krpež-Šlezak u blagoslovenom stanju. U reprezentaciju se vraća Sanja Vujović, nekada Damnjanović, koja je napravila pauzu u karijeri zbog trudnoće. Ona je pre nekoliko meseci postala majka.
U grupi se nalazi još selekcija Rusije. Dve najbolje selekcije iz svake grupe izboriće plasman na takmičenje koje će biti održano u Danskoj i Norveškoj od 4. do 20. decembra 2020. godine sfinalnim vikendom u Oslu. Okupljanje rukometašica zakazano je za nedelju u Beogradu u popodnevnim časovima kada će se krenuti put Kraljeva.

The post Obradovićev spisak za kvalifikacije za EP: Nema Andree, vraća se Sanja appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica: Velika pobeda, ali stalno vraćam film, gde smo grešili…

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019

Dva loša dana, porazi od Španije i posebno onaj šokantan od Argentine u četvrtfinalu bacili su senku na igru “orlova” na Mundobasketu u Kini. Ostvarena je Pirova pobeda protiv SAD, ali tek sada treba da se žali za propuštenom šansu za medalju. Krilo Nemanja Bjelica bio je samokritičan posle...

Nastavak na 011vodič.com...

Šta li je Greg dobacio Bogdanoviću? (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019

Posle završetka meča Srbija – SAD u utešnoj borbi od petog do osmog mesta na Mundobasketu, Bogdan Bogdanović se pozdravio srdačno sa selektorom Jenkija Gregom Popovičem.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android....

Nastavak na 011vodič.com...

Razultat karijere: Nina Stojanović u polufinalu!

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 13:57

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u polufinale WTA turnira u Nančangu.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.