OSLABLJENI “Orlovi” bez Jovića protiv Luksemburga

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSLABLJENI “Orlovi” bez Jovića protiv Luksemburga

Samo osam minuta na terenu proveo je Luka Jović u meču s Portugalijom. Neočekivano malo. Ipak, i to je bilo dovoljno da se povredi i propusti sledeći meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u Luksemburgu.
Kvota kladionice MaxBet na igru 5+ u meču Španija – Farska Ostrva je 1.55.
Reprezentativac Srbije i fudbaler Real Madrida Luka Jović zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tumbakoviću za predstojeći duel u Luksemburgu (utorak, 20.45). Kako je saopštio FSS Jović je na utakmici protiv Portugalije obnovio povredu sa kojom je došao u Beograd.
Posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće biti u mogućnosti da nastavi pripreme i da igra u meču protiv Luksemburga – navodi se u saopštenju FSS.
Posle poraza od Portugalije na stadionu “Rajko Mitić” (4:2), za “orlove” je plasman na EP kroz kvalifikacije praktično nemoguća misija. Ostaje plej-of Lige nacija…


The post OSLABLJENI “Orlovi” bez Jovića protiv Luksemburga appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.