Luka Jović povređen – ne igra protiv Luksemburga

Izvor: B92, 08.Sep.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović povređen – ne igra protiv Luksemburga

Luka Jović zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč protiv Luksemburga.

Jović je na utakmici protiv Portugala obnovio povredu sa kojom je došao na pripreme reprezentacije i posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće biti u mogućnosti da nastavi pripreme i da igra u meču protiv Luksemburga.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak prepodne putuje u Luksemburg gde dan kasnije protiv domaće selekcije nastavlja kvalifikacije za Prvenstvo Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bez Jovića na Luksemburg

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2019

Napadač Real Madrida i reprezentacije Srbije - Luka Jović, zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč protiv Luksemburga. Jović je sinoć na utakmici protiv Portugala (ušao u samom finišu) obnovio povredu s kojom je došao na pripreme nacionalnog tima i posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.