“ORLOVI” U VISOKOM LETU Srbija lako sa domaćinom na Evropskom prvenstvu

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ORLOVI” U VISOKOM LETU Srbija lako sa domaćinom na Evropskom prvenstvu

Srpski odbojkaši su osvojili prvo mesto u grupi B na Evropskom prvenstvu. Oni su ostvarili i četvrtu pobedu u Antverpenu pošto su u četvrtom kolu savladali domaćina Belgiju 3:0 (25:19, 25:21, 25:19).
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ekipa Slobodana Kovača odigrala je još jedan kvalitetan meč na kontinentalnom šampionatu i domaćinu nanela prvi poraz. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Aleksandar Atanasijević sa 18 poena, dok je Uroš Kovačević postigao 13.
U selekciji Belgije istakao se Sam Dero sa 14 poena. Srbija u četvrtak od 20.30 igra protiv Austrije u poslednjem kolu.

The post “ORLOVI” U VISOKOM LETU Srbija lako sa domaćinom na Evropskom prvenstvu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Novog Pazara: Posle pobede nad Zvezdom očekujemo i bodove u Nišu

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 19:13

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je da njegova ekipa sa mnogo motiva i samopouzdanja dočekuje gostovanje niškom Železničaru.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine...

Nastavak na 011vodič.com...

Partizan ponovo slavio, AEK pao u Areni!

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019

Generalna proba za košarkaše Partizana uspešno je prošla. Odigran je poslednji pripremni meč pred početak sezone u Areni. Atmosfera nije bila na nivou s obzirom na relativno mali broj navijača, ali to nije smetalo izabranicima trenera Trinkijerija da upišu još jednu pobedu. Crno-beli su bili...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.