OKUPILI SE ORLIĆI: Čekaju ih Estonija i Rusija, a Stolica se suočio sa problemima

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKUPILI SE ORLIĆI: Čekaju ih Estonija i Rusija, a Stolica se suočio sa problemima

Lekari odlučuju o igranju Filipa Stevanovića i Strahinje Pavlovića.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas, pred utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcija Estonije i Rusije. Selektor Srbije Ilija Stolica naglasio je da je atmosfera u reprezentaciji veoma dobra, ali da su ekipu poremetili kadrovski problemi.

 - Atmosfera je dobra, zadovoljstvo je videti sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momke i saradnike na okupu, atmosfera je, dakle, onakva kakva i treba da bude. Imamo nekih kadrovskih, nepredviđenih problema, što u fudbalu predstavlja realnost, ali malo nam remeti, da ne kažem, idilu na početku okupljanja.To su stvari koje su u fudbalu ipak normalne i gledaćemo već danas da ih rešavamo. Filip Stevanović i Strahinja Pavlović imaće danas kontrolni pregled, ali prema dosadašnjim pregledima, našeg i klupskog lekara, mislim da će biti teško da računamo i na jednog i na drugog za predstojeće utakmice - rekao je Stolica. - Vreme koje imamo je limitiramo za ono što mi želimo da sprovedemo, ali dosta stvari je urađeno na samim utakmicama i dobili smo ono što smo želeli. Naravno, sve bi bolje bilo da je i rezultat iz Poljske to ispratio, ali neke stvari moramo u hodu i kroz samo takmičenje da rešavamo.

Srbija će u mečevima protiv Estonije i Rusije biti domaćin u Nišu na ''Čairu'', što Stolicu veoma raduje i ne krije da očekuje podršku sa tribina.

 - Radujem se što igramo kod kuće, što smo domaćini u Nišu, jer ljudi van Beograda nemaju mnogo prilike da gledaju utakmice reprezentacije. Nadam se i da ćemo imati vatrenu podršku, jer sam uveren da će moji momci kvalitetom i borbom da zasluže sve te simpatije. Domaći teren je prednost za sve nas – istakao je Stolica uz opasku da ekipa mora da podigne nivo igre u odnosu na prethodne mečeve. - Ja bih bio zadovoljan da momci podignu nivo igre za deset posto u odnosu na prethodne utakmice, jer sam siguran da bilo koji proces koji je obrnut nije dobar u tom smislu. Ponašamo se kao favoriti, a videćemo kakav će biti rezultat.

Na spisku selektora Stolice nema Dušana Vlahovića kojik dobro radi u Fjorentini, a protiv Kaljarija je bio dvostruki strelac u meču koji je njegov tim izgubio.

 – Mlada reprezentacija mora da bude filter za A tim, filter u svakom smislu, naravno u igračkom smislu, ali i na model ponašanja svakog reprezentativca. Konkretno, pitali ste me za Duću Vlahovića, razgovarali smo, on jasno zna šta treba da uradi i na koje stvari da utiče, jer njegov fudbalski kvalitet je neosporan, oduševio sam se sa dva njegova gola, čestitao mu. Druge stvari će sigurno promeniti, upravo zbog toga da sutra u A selekciji ne bi imali situaciju koja je morala ranije da se rešava – nije razjasnio Stolica o čemu se tačno radi. - Ova generacija će pokazati vrhunski kvalitet koji ima i to će doći u nekom narednom periodu, nedostak je više vremena koje svi želimo zajedno da provedemo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Selektor priznao, "internet spisak" nije njegova ideja!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019

"Orliće" očekuju novi izazovi u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo...Selektor mlade reprezentacije Srbije Ilija Stolica je pre nekoliko dana saopštio spisak igrača na koje računa u predstojećim mečevima protiv Estonije i Rusije u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo...Učinio je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.