OGROMAN PROBLEM ZA SELEKTORA: Standardni reprezentativac propušta Evropsko prvenstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 20:41

OGROMAN PROBLEM ZA SELEKTORA: Standardni reprezentativac propušta Evropsko prvenstvo

Spaleti će izgleda morati da nađe nova rešenja.

Domeniko Berardi se povredio na utakmici Serije A koju je njegov Sasuolo igrao sa Veronom. Sada postoje velike šanse da reprezentativac Italije propusti Evropsko prvenstvo koje je pred nama.

Sasuolo je poražen na gostujućem terenu od Verone rezultatom 1:0 u utakmici 27. kola Serije A.

Berardi je u 60. minutu napustio teren, nakon što je osetio bol u desnom članku nakon prijema lopte, a saigrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mu pomogli da napusti teren. Trener Sausola Davide Baljardini rekao je da se sumnja da je došlo do pucanja Ahilove tetive.

Ovaj fudbaler je za Italiju odigrao 27 utakmica i postigao osam golova, od kojih su tri bila na Evropskom prvenstvu u Engleskoj pre tri godine kada je Italija postala šampion Starog kontitenta.

Aktuelni šampioni Evrope predvođeni selektorom Lućanom Spaletijem nalaze se u grupi B sa Španijom, Hrvatskom i Albanijom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.