OGLASILA SE FIBA: Igrači i članovi delegacija u Nišu zaraženi virusnom infekcijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 15:33

OGLASILA SE FIBA: Igrači i članovi delegacija u Nišu zaraženi virusnom infekcijom

Ipak nije u pitanju trovanje hranom.

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) demantovala je danas informacije da su se igrači i članovi delegacija šest reprezentacija otrovali hranom na Evropskom juniorskom prvenstvu u Nišu, prenosi Sportklub.

FIBA u saopštenju navodi da "igrači i članovi delegacija šest timova pokazuju simptome virusne infekcije" i da su  "pogođeni timovi Finske, Grčke, Litvanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slovenije, Španije i Turske".

 - Tačan uzrok bolesti i dijagnoza još nisu utvrđeni. Svi zaraženi su pod stalnim nadzorom timskih lekara i lokalnih zdravstvenih ustanova. FIBA, Košarkaški savez Srbije i lokalni organizatori (grad Niš) će nastaviti da prate situaciju i sa svim zainteresovanim stranama, u skladu sa tim, deliće sve nove informacije, uključujući i moguću odluku u vezi sa rasporedom utakmica. FIBA želi brz oporavak svima - navodi se u saopštenju.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Grčka,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.