Niškom kik-bokseru bronza na prvenstvu Evrope

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškom kik-bokseru bronza na prvenstvu Evrope

Jedinu medalju za Srbiju na seniorskom Evropskom prvenstvu u “full contact”-u u grčkom Lutrakiju osvojio je 22-godišnji niški borac iz Kik-boks kluba Niš Novak Radulović.

On je u četvrtfinalnom duelu savladao Slovenca Stračaneka, a u uzbudljivom polufinalnom duelu poražen je od Ukrajinca Vitalija Maksimova za jedan poen.

Uprkos nesrećnom porazu u polufinalu, Radulović je zadovoljan ostvarenim rezultatom.

Napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sam veliki uspeh za sebe, Niš i Srbiju, jer je posle dužeg vremena osvojena medalja u ovoj disciplini. Posle ubedljive pobede nad Stračanekom, mnogi su mi u hali čestitali rečima da je to najbolji meč u prva dva dana takmičenja - rekao je on.

Novak je dodao da u borbi za finale nije imao sportske sreće i misli da je većim brojem zadatih udaraca zaslužio pobedu i borbu za zlato.

Njemu je, pored 16 zlatnih medalja sa prvenstava Srbije, ovo sedma medalja na velikim takmičenjima. Osvajač je medalja na juniorskim Svetskim prvenstvima 2012. i 2014, na juniorskom prvenstvu Evrope 2013, a pobednik je i Evropskog kupa 2013. Uz sve to je i seniorski šampion Balkana 2015. i 2016. godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Grčka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.